Tantra en eveneens Taoïstische massage ontplooit en verfijnt je zintuigen via onze energie banen. 

Deze zitten verspreid over je hele lichaam.


Het hele lichaam is dus eigenlijk één erogene zone, en niet enkel de geslachtsorganen

Door Tantra en Taoïstische massage ontwaakt er een innerlijke positieve sexuele energie door het hele lichaam gaat stromen.


Energieen worden samengesmolten en verbonden met elkaar.

Waardoor er een veel intenser gevoel met het lichaam plaats vind. 


Het activeren van positive energie dat vooral bijdraagt aan het loslaten van negativiteit, stress, verdriet en alles wat onrust geeft in het leven en je lichaam.


Tantra en Taoïstisme is de kunst van het verbinden van erotiek, sensualiteit, spiritualiteit en seksualiteit door aanraking en ontspanning.


Een ontmoeting met jezelf, geen schuld of angst, geen schaamte maar overgave aan een positive seksuele energie die je weer in kracht van je leven zet!


Door de technieken die ik gebruik kom je in een andere wereld terecht.


Door Tantra en Fertiliteitsmassage voorhoog je de vruchtbaarheid waardoor je sneller zwanger kunt worden

Parnermassage
Tantra ook idividueel
individuele workshop
Ook workshops aan huis.

Tantra, taoïstisch en andere  energetische massages

Als je waagt, groeit je moed. Als je aarzelt, groeit je vrees.

Verschil tussen Tantra en Taoïsme:

Globaal genomen kun je echter zeggen dat het duidelijkste verschil tussen tantra en taoïsme is de plek van oorsprong: China in het geval van het Taoïsme, India in het geval van Tantra.

De methodes van beide stromingen lijken erg op elkaar. Het uitgangspunt van het evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energie (Shiva/Shakti in tantra en Yin/Yang in Tao) en het gebruik van het lichaam als tempel voor de transformatie van deze energiestromen vind je zowel in tantra als in het taoïsme.

Kortom: Taoïstische en Tantra massage is erop gericht om weer evenwicht in het lichaam te brengen.

Dit evenwicht zorgt er weer voor dat alle energie in het lichaam weer vrij en ongestoord kan doorstromen van het ene punt naar het andere punt wat zeer helend werkt. De massage wordt uitgevoerd over het gehele lichaam, waarbij alle lichaamsdelen worden behandeld.

ondersteunt je om de vele en vaak tegenstrijdige aspecten van je zelf tot een harmonisch geheel te kunnen verenigen. Taoïstische en Tantra massage geven een spiritueel bewustwordingsproces, waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. In dit proces is het mogelijk de energie van de passie te transformeren naar liefde, mededogen en spirituele openheid.

Energetische massage is afkomstig uit oosterse landen als China, Japan en India. In deze landen is het al eeuwenlang bekend dat ieder mens een energetisch lichaam heeft en een eigen verdeling van de energie in het lichaam. In de oosterse geneeskunst is het al duizenden jaren bekend dat er door je lichaam verschillende meridianen lopen. Deze worden ook wel energiebanen genoemd. De meridianen vervoeren dan ook de energie door heel je lichaam. In deze banen kunnen weer blokkades ontstaan. Vooral in onze huidige, drukke maatschappij kan een energetische massage helpen tegen veelvoorkomende klachten als stress en spanningen die blokkades in ons lichaam veroorzaken. In ons drukke leven is het eigenlijk onmogelijk om steeds in een volledige balans te blijven. Dit komt door het drukke leven en de veelheid aan verontreinigingen, als bespoten groenten, luchtverontreiniging en hormonaal bewerkt vlees. Deze factoren zorgen allemaal voor een disbalans in ons lichaam.

 

Tantra_aanbieding.html
Geniet van een Yoni massage
Yoni_massage.html

AANBIEDING

Hans van den Akker

mailto:hansmassage@me.com?subject=onderwerp%20e-mail